Surimo lainapalvelun tarjoama kertaluotto on nopea ja vaivaton lainavaihtoehto tilapäiseen rahantarpeeseen. Oli kyse sitten asunnon remontoinnista, etelänmatkasta tai vaikkapa uuden auton ostosta kesäksi, Surimo tarjoaa lainaa aina 4000€ asti. Lainan hakeminen on helppoa ja lainankäsittelyvaihe toimii nopeasti ja luotto on vakuudeton eli et tarvitse vakuuksia.

surimoLainankäsittely alkaa heti kun he vastaanottavat asiakkaan lainahakemuksen ja rahat siirtyvät hakijan tilille useimmiten jo saman päivän aikana.

Lainaehdot ovat selkeät ja joustavat. Tilinhoitomaksua ei ole, lainat ovat tasalyhenteisiä ja takaisinmaksuajat ovat 24 tai 36kk. Asiakas voi maksaa lainan takaisin ilman lisäkuluja kokonaisuudessaan tai isommissa erissä, jolloin lainan takaisinmaksuaika lyhenee. Lainasopimukseen kuuluu enintään 6 kpl maksuvapaita kuukausia ja niitä voit pitää kahdesti vuodessa. Asiakas saa päätää itse milloin ne pitää, mutta maksuvapaan pitämisestä on ilmoitettava Surimon asiakaspalveluun viimeistään 15 päivää ennen sovittua eräpäivää.

Surimo Finance asiakkaat saavat käyttöön oman Online-palvelun, josta voi seurata lainan lyhennystapahtumia tai hakea lainankorotusta.
» Hae lainaa tästä

Voit hakea Surimo palvelun kautta lainaa 500 – 4000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto

Lainasummat: 500 – 4000€
Laina-aika: 24-36 kk
Vuosikorko alk: 29,17%

Kuka voi hakea Surimo lainaa?

  • Lainaa voi hakea ja nostaa vakituisesti Suomessa asuva 19-72 vuotias henkilö, jolla on suomalainen pankkitili, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka Surimon suorittaman luottokelpoisuusarvion mukaan kykenee hakemansa lainan takaisinmaksamiseen. Lisäksi lainaa hakevalla täytyy olla suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen.
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 29,17% ja minimilyhennys on 80,44€ / kk. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 2895,87€, kun laina-aika on 36 kk. Nimelliskorko on yksilöllinen ja lopulliset ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen.

  • Email: asiakaspalvelu(at)surimo.fi
  • Puh: 010 323 8500
  • Avoinna: Puhelinasiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9-17

Surimo Finance Oy. PL 140. 00531 Helsinki

» Siirry Surimolle täyttämään lainahakemus