Suomilimiitti tarjoaa asiakkaille kätevän ratkaisun toistuviin rahoitustarpeisiin. Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa hyväksytylle hakijalle vapaaseen käyttöön 2000 euron lainarajan, lainaa ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Limiittilainan etuina pidetään sitä, että sitä voi käyttää ja nostaa omalle pankkitilille silloin kun sitä haluaa ja lainan nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Suomilimiitin luotto ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia – maksat siis ainoastaan limiittiluoton käytöstä. Näin ollen et tarvitse pikavippejä.

suomilimiitti Asiakas voi tehdä nostoja henkilökohtaisen luottorajan puitteissa tarvittaessa vaikka joka päivä. Lainaa nostettaessa veloitetaan ainoastaan 15% nostoprovisio, eikä muita kustannuksia synny, kun luotto maksetaan kokonaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä.

Suomilimiitti on nopea lainapäätöksissään ja heidän myöntämä luotto siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen, mikäli asiakkaalla on käytössä Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.
» Siirry Suomilimiitin sivustolle

Voit hakea Suomilimiitti palvelun kautta lainaa 10 – 2000€

Palvelun lainatuotteet

 • Joustoluotto
 • Kulutusluotto
 • Limiittilaina
 • Pikavippi

Lainasummat: 10 – 2000€
Laina-aika: 3-49 kk
Limiittin nimellinen vuosikorko: 106,8%

Lainan voi maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja.

Luotto voidaan myöntää:

 • Vähintään 21-vuotiaalle, raha-asiansa hyvin hoitaneelle ja luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle, jolla on toimiva julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Luotonantaja tarkistaa luotonhakijan henkilötiedot väestötietojärjestelmästä ja luottotiedot Bisnode Finland Oy:ltä.

Suomilimiitin sovelluksella voit hallita luottoasi ja tehdä nostoja suoraan puhelimestasi

Voit tehdä nostoja, sekä hallinnoida luottoa kätevästi suoraan puhelimeen ladattavalla sovelluksella. Voit tehdä sovelluksella uuden hakemuksen tai nostaa varoja tilille jo olemassa olevalta luotoltasi. Suomilimiitin mobiiliohjelma on ladattavissa niin Android kuin myös iOS käyttöjärjestelmien puhelimiin.

Koroton ensilaina uusille Suomilimiitin asiakkaille

Mikäli avaat 2000€:n tililuoton, saat uutena asiakkaana ensimmäisen noston kuluitta aina 2000 euroon asti.

 • Nostokuluton lainasumma 10-2000€
 • Jopa 60 vrk korotonta maksuaikaa
 • Ei mitään kuluja
Suomilimiitti on 2000 € jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille ma-su 8-22 välisenä aikana. Hinnasto: nostokulu 15 %, nimellinen vuosikorko 106,8 %. 2000 euron lainalle todellinen vuosikorko on 163,97 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3521,58 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin tasaerälyhennyksin 12 kk maksuajalla. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa.

 • Email: asiakaspalvelu(at)suomilimiitti.fi
 • Puh: 03 3399 3600 (vain pvm)
 • Avoinna: Arkisin klo 8-20. La-Su klo 10-18.

J.W.-Yhtiöt Oy. Aleksanterinkatu 17 B. 15110 Lahti. Y-tunnus: 1742521-6

» Avaa 2000€:n tililuotto, saat uutena asiakkaana ensimmäisen noston kuluitta aina 2000 euroon asti.