SuomiLainaa on suomalaisille avattu uusi lainapalvelu 2019 jonka kautta asiakkaat voivat hakea vakuudetonta lainaa 100 – 60 000€ tai yhdistää vanhat lainat yhdeksi.suomilainaa

Suomilainaa.fi on itsenäinen lainanvälityspalvelu, joka auttaa asiakkaita löytämään parhaat kulutusluottotarjoukset. Yhdellä ilmaisella lainahakemuksella asiakkaat saavat tarjouksia yli 30 luotottajalta joiden joukosta sen parhaan lainan löytäminen käy käden käänteessä.

Yhdistä vanhat lainat palvelun avulla

Lainojen yhdistäminen sopii niin pienten, muutamien satojen eurojen kuin useiden tuhansien tai jopa kymmenienkin tuhansien eurojen lainojen tai aikaisemmin hankittujen luottojen kokoamiseen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että yhdistetyt lainasummat vaihtelevat noin 500 – 60 000 euron välillä. Kokonaissumma riippuu täysin siitä, miten paljon pienempiä lainoja asiakkaalla on ja kuinka suuriksi niiden kustannukset ovat kasvaneet aikojen kuluessa. Lainojen yhdistäminen saa lainan kokonaiskustannukset kutistumaan: Asiakas ei joudu tämän jälkeen enään maksamaan korkokuluja, toimistokuluja, hallinnointikuluja, laskutuslisiä, viivästyskorkoja tai myöhästymismaksuja useista lainoista erikseen.

» Hae lainaa tästä – Täytä ilmainen lainahakemus

Voit hakea SuomiLainaa lainapalvelun kautta lainaa 100 – 60 000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto
  • Yhdistelylaina

Lainasummat: 100 – 60 000€
Laina-aika: 1 – 15 vuotta
Lainakorko alk: 4,19%

Perusedellytykset lainan saannille SuomiLainaa palvelun kautta:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 50,5%

  • Email: asiakaspalvelu(at)omatili.fi
  • Puh: -
  • Avoinna: -

-

» Täytä ilmainen lainahakemus tästä