Uusien lainapalveluiden määrä lisääntyi maaliskuussa 2019 kun markkinoille tuli uusi kotimainen Sortter lainapalvelu joka kilpailuttaa ja yhdistää asiakkaiden ennestään ottamia lainoja.sortter

Kotimaisen Sortterin avulla asiakkaat voivat kilpailuttaa eri lainat helposti yhdellä hakemuksella ja vastaanottaa selkeitä lainatarjouksia, joista ilmenee lainan todellinen korko, vuosikorko, kk-kustannukset sekä kk-lyhennys. Lainojen kilpailutuksen ohella asiakkaat voivat myös yhdistää lainat Sortterin avulla.

Lainojen yhdistämisellä voi selkeyttää omien lainojen takaisinmaksua yhdistämällä vanhat lainat yhdeksi lainaksi Sortterin avulla. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä että, haet uuden lainan joka kattaa kaikki vanhat lainasi ja lyhennät vain yhtä lainaa kuukaudessa, jossa on paremmat lainaehdot.

Sortter on luottavainen siitä, että he löytävät lainanhakijoille parhaat lainatarjoukset heidän yhteistyökumppaneiltaan. Ja he myös takavat sen tarjoamalla parhaan hinnan takuun lainoille.

Sortter maksaa sinulle lainakulujen erotuksen, mikäli löydät kokonaiskuluiltaan halvemman lainan yhteistyökumppaniltamme saman vuorokauden sisällä siitä, kun olet kilpailuttanut lainat Sortterin kautta ja valinnut Sortterin yhteistyökumppanin antaman lainatarjouksen.

» Hae lainaa tästä

Voit hakea Sortter lainapalvelun kautta lainaa 500 – 50 000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto
  • Yhdistelylaina

Lainasummat: 500 – 50 000€
Laina-aika: 1 – 15 vuotta
Lainakorko alk: 5%

Perusedellytykset lainan saannille Sortterin kautta:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
Lainan ollessa 3500€ ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 71€. Kuukausierään lisätään 5.00€ laskutuslisä. Avausmaksu esimerkissä on 0.00€. Takaisinmaksettava summa on tällöin 4263€. Nimelliskorko on 5.00% ja todellinen vuosikorko 8.54%.

  • Email: asiakaspalvelu(at)sortter.fi
  • Puh: 09 8566 5550
  • Avoinna: Arkisin klo 8:00-21:00. La-Su klo 9:00-17:00

Bulevardi 21, 00180 Helsinki

» Täytä Sortterin lainahakemus tästä