PohjoisenLaina on uusi Suomalainen lainanvälittäjä suomalaisille. Kun asiakas hakee lainaa PohjoisenLainan kautta, voi asiakas itse räätälöidä sopivan lainan itselleen. Asiakas valitsee itse lainasumman sekä laina-ajan. PohjoisenLainalta voidaan hakea lainaa niin pienempään tarpeeseen, alkaen 2000 eurosta isompaankin hankintaan, aina jopa 60 000 euroon saakka.pohjoisenlaina

Asiakkaat voivat itse määritellä laina-ajan aina 1-15 vuoden väliltä. Kun suunnittelet laina-aikaa, ota huomioon kuukausittainen maksukykysi ja lisää siihen joustovaraa, jotta lainan takaisin maksusuunnitelma on inhimillinen ja talouttasi tukeva. PohjoisenLaina on suunniteltu suomalaisten arkeen sopivaksi.

» Täytä lainahakemus tästä

Pohjoisen Laina on asiakkaille täysin maksuton uusi lainapalvelu, joka auttaa lainan sekä rahoituksen kanssa. PohjoisenLaina toimii yhteistyössä Salus Groupin kanssa ja he markkinoivat Sales Groupin luvanvaraisia lainanvälityspalveluita. PohjoisenLainan avulla kilpailutat lainahakemuksesi useilla eri pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Tämä helpottaa lainanhakijoita merkittävästi koska silloin asiakkaan ei tarvitse etsiä tai vertailla kaikkia lainavaihtoehtoja yksitellen.

Voit hakea Pohjoisenlaina palvelun kautta lainaa 2000 – 60 000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto

Lainasummat: 2000 – 60 000€
Laina-aika: 1 – 15 Vuotta
Todellinen vuosikorko alk: 4,99%

Ketkä voivat saada lainaa Pohjoisenlainalta?

  • Täysi-ikäiset suomalaiset jolla on käytössä henkilökohtainen puhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
-

  • Email: asiakaspalvelu(at)pohjoisenlaina.fi
  • Puh: -
  • Avoinna: -

-

» Siirry täyttämään ilmainen lainahakemus