OmaLaina on TV:stä tunnettu täysin suomalainen lainapalvelu kuluttajille, jotka haluavat hakea vakuudetonta lainaa netistä.omalaina

OmaLaina sopii oikeastaan kaikille asiakkaille, olivatpa ne hakemassa sitten minkälaista lainaa tahansa. OmaLainan kautta lainaa hakiessa asiakkaat voivat säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina palvelun kautta voi kilpailuttaa 100–60 000 euron suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja niistä tarjotaan asiakkaille ainoastaan parhaat vaihtoehdot.

Asiakkaat voivat myös hakea yhdistelylainaa mikäli asiakas haluaa yhdistää vanhemmat lainat yhdeksi lainaksi. Toisinsanoen, palvelusta voi hakea kulutusluottoa, pikalainaa tai mitä tahansa lainaa.

» Lue lisää tästä ja täytä ilmainen lainahakemus

OmaLaina nopeasti: Asiakkaat saavat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta. Asiakkaiden lainahakemukset käsitellään välittömästi ja lainarahat voi saada omalle tilille parhaimmillaan heti saman päivän aikana, nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikaan.

Voit hakea OmaLaina palvelun kautta lainaa 100 – 60 000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto
  • Yhdistelylaina

Lainasummat: 100 – 60 000€
Laina-aika: 1 – 15 Vuotta
Todellinen vuosikorko alk: 4,19%

Ketkä voivat hakea lainaa OmaLaina palvelun kautta?

  • Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.

  • Email: asiakaspalvelu(at)omalaina.fi
  • Puh: -
  • Avoinna: -

LVS Brokers Oy. Fredrikinkatu 34 B. 00101 Helsinki

» Täytä maksuton lainahakemuksesi täältä