Yksityishenkilöt voivat hakea lainaa netistä mihin tahansa, oli se sitten auto, remontti, lomamatka tai jokin muu toteuttamisen arvoinen unelma. Tässä tapauksessa Mony auttaa, sillä heidän kauttaan voidaan hakea vakuudetonta lainaa jopa 2000 – 60 000 euroa unelmia varten. mony

Enää ei siis tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan, sillä Mony.fi etsii asiakkaille netin parhaat lainat vain muutamalla hiiren klikkauksella. Mony.fi toimii yhteistyössä Salus Groupin kanssa ja se pystyy auttamaan asiakkaita lainan löytämisessä vertailemalla eri pankkien lainatarjonnat asiakkaan puolesta. Täyttämällä vain yhden hakemuksen, näet juuri sinulle tehdyn parhaan lainatarjouksen. Lainahakemuksen teko ei velvoita asiakkaita mihinkään ja on täysin maksutonta.

Säästä satasia yhdistämällä lainasi Monyn avulla!

Onko sinulle kertynyt monia pieniä lainoja, joita tulee nyt maksaa usealle eri taholle? Vaikka itse lainasummat olisivatkin pieniä, kertyy niiden tilinhoitomaksuista ja muista kuluista helposti huomattaviakin lisämaksuja, jotka eivät itseasiassa edes lyhennä lainaasi. Näiltä voidaan kuitenkin välttyä, mikäli yhdistät kaikki lainasi uuden lainan alle. Tällöin et maksa enää kuin yhtä korkoa ja yhtä tilinhoitomaksua, mikä puolestaan pienentää kuukausittaista lainan takaisinmaksuasi. Miksi siis maksaa ylimääräistä, kun voit vain lyhentää lainaa?

» Täytä ilmainen hakemus ja hae lainaa

Voit hakea Mony palvelun kautta lainaa 2000 – 60 000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto

Lainasummat: 2000 – 60 000€
Laina-aika: 1 – 15 vuotta
Lainakorko alk: 4,99%

Perusedellytykset lainan saannille Monyn kautta:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27%.

  • Email: asiakaspalvelu(at)mony.fi
  • Puh: -
  • Avoinna: -

-

» Aloita lainahakemus tästä