Matkaluotto tarjoaa kertalainaa asiakkaille, jotka haaveilevat matkailusta ja tarjoaa heille helppoa ja nopeaa ratkaisua sen rahoittamiseen. Asiakas voi kuitenkin itse päättää mihin hän hakemansa lainan käyttää, vaikkapa moottoripyörään jonka avulla voidaan matkustella kotimaassa.matkaluotto

Matkaluoton luottopäätös tulee heti ja asiakas saa rahansa tilille parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana, jolloin hän pääsee varailemaan unelmiensa matkaa tai vaikka ostamaan uutta polkupyörää.

Matkaluotto on 1000 – 5000 euron vakuudeton kulutusluotto, tai kertalaina joka on äärimmäisen näppärä hakea verkkohakemuksen kautta joka on hiottu mahdollisimman helpoksi, vaivattomaksi ja turvalliseksi asiakkaalle. Matkaluottoa voi hakea niin älypuhelimella, tabletilla kuin läppärillä ja pöytäkoneella. Pääasia on, että asiakkaalla on käytössään verkkopankkitunnukset sekä mobiilivarmenne.
» Hae rahoitusta matkalle tästä

Matkaluoton etu verrattuna perinteisten pankkien tarjoamaan kulutusluottoon on sen ketteryys: kun haet luottoa, et joudu odottelemaan – saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä! Matkaluottoa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa!

Edullista pikalainaa nopeasti Matkaluotolta

Matkaluotto on yksi markkinoiden edullisimmista pikalainoista – asiakas, tai lainanhakija voi aina tarkistaa lainan kokonaiskulut henkilökohtaisesta lainasopimuksesta, joka tulee hakijan nähtäväksi ennen lainahakemuksen vahvistamista ja lähettämistä. Lainan korkokulut ovat yksilöllisiä, ja ne määrittyvät hakijan taloustilanteen mukaan jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Matkaluotto toimii suomalaisen rahoitusyhtiö Aasa Oy:n alaisuudessa joka tarjoaa kotitalouksille mahdollisuuden nopeaan, joustavaan, ja edulliseen vakuudettomaan rahoitukseen.

Voit hakea Matkaluotto palvelun kautta lainaa 1000 – 5000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto

Lainasummat: 1000 – 5000€
Laina-aika: 12 – 48 kk
Todellinen vuosikorko: 48,07%

Ketkä voivat saada lainaa Matkaluotolta?

  • Asiakkaat jotka ovat täyttäneet 20 vuotta, asuvat vakituisesti Suomessa, ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia ja tunnistautuvat Aasa Oy:n hyväksymällä tavalla.
Minimi laina-aika 12 kuukautta ja maksimi laina-aika 48 kuukautta. Korko ei muutu mikäli laina maksetaan takaisin myöhässä. Oman lainan todellisen vuosikoron löydät lainasopimuksestasi ja lainan ennakkotiedoista jotka toimitetaan sinulle ennen sopimuksen allekirjoitusta.

  • Email: asiakaspalvelu(at)aasa.fi
  • Puh: 0600 04045
  • Avoinna arkisin klo 9 – 17

Aasa Oy. Hiomotie 19. 00380 Helsinki

» Hae luottoa ja matkusta unelmiesi lomalle!