Lainake palvelun kautta lainanhakijat voivat kilpailuttaa vakuudettomat lainat aina 60.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu on tarkoitettu yli 20 vuotta täyttäneille asiakkaille, jotka hakevat lainaa netistä tai haluavat vaihtoehtoisesti yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi.lainake

Kuten muidenkin lainankilpailuttajien palvelut, on Lainake palvelun käyttö asiakkaille täysin maksutonta eikä se velvoita hyväksymään lainatarjouksia.

Hakijan täytettyä lainahakemuksen Lainakkeen sivuilla, saa hakija ensimmäiset lainatarjoukset jopa välittömästi. Joillakin luotonmyöntäjillä lainatarjous saattaa tulla kuitenkin hieman viiveellä. Riippuen valitusta luotonmyöntäjästä, rahat maksetaan asiakkaan tilille jopa samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä. Usein pienemmät lainasummat ovat kuitenkin mahdollista saada omalle tilille nopeammin, jopa samana päivänä.

Lainakkeelle on myönnetty Suomessa korkein AAA-luottoluokitus. Heidän yhteistyökumppanit koostuvat ainoastaan tunnetuista ja hyväksi todetuista rahoitusyhtiöistä sekä muista lainanvälityspalveluista.

» Täytä hakemus ja hae lainaa

Voit hakea Lainake palvelun kautta lainaa 500 – 60 000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto
  • Yhdistelylaina

Lainasummat: 500 – 60 000€
Laina-aika: 1 – 15 vuotta
Lainakorko alk: 4,5%

Lainakkeen kautta voivat hakea lainaa:

  • Vähintään 20- vuotta täyttäneet henkilöt joilla on pankkitili suomessa sekä ei maksuhäiriömerkintöjä.
Tarjottavien lainojen maksuaika on 1-15 vuotta ja lainan voi halutessaan maksaa takaisin ennenaikaisesti. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5 %. Esimerkki lainasta: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 11 322,74 €. Kuluja syntyy 1 322,74 € ja todellinen vuosikorko on 5,12 %.

  • Email: -
  • Puh: -
  • Avoinna: -

Holla Online Oy. Aleksanterinkatu 17 A. 15110 Lahti. Y-tunnus: 2672272-2

» Kilpailuta, yhdistä tai hae uuta lainaa tästä