Lainaamolta löytyy useita eri lainatuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Onko sinulle tulossa kenties pienimuotoinen remontti tai suunnittelet kesälomamatkaa? Lainaamolta löytyy tähän ratkaisu. Lainaamo Oy on suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö, jonka tuotteina ovat kulutusluotot yksityishenkilöille. Lainaamon kulutusluotot ovat vakuudettomia luottoja ja niitä myönnetään aina 20.000 euroon saakka. Kulutusluottojen laina-ajat ovat joustavat, jopa 10 vuoteen saakka.

lainaamoLainaamolta asiakkaat saavat kertaluontoisen luoton, jonka voit sitten maksaa takaisin haluamallaan aikataululla. Lainaamon kulutusluotto sopii hyvin myös arjen yllättäviin kuluihin. Joustoluotosta saa taas joustovaraa elämään. Yhdistelylainalla asiakas voi maksaa takaisin esim. kalliimmat tililuotot, limiittilainat ja pienlainat. Näin säästyy helposti jopa satoja euroja.

» Täytä ilmainen hakemus tästä

Voit hakea Lainaamo palvelun kautta lainaa 500 – 20 000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto
  • Joustoluotto
  • Yhdistelylainat

Lainasummat: 500 – 20 000€
Laina-aika: 2-10 vuotta
Vuosikorko: Henkilökohtainen 5% – 18%

Kuka voi saada lainaa Lainaamo palvelusta?

  • Lainaa voi hakea ja nostaa vakituisesti Suomessa asuva vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on suomalainen pankkitili, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka Lainaamon suorittaman luottokelpoisuusarvion mukaan kykenee hakemansa lainan takaisinmaksamiseen. Lisäksi lainaa hakevalla täytyy olla Lainaamon hyväksymä suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen.
Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2100€ ja max. 5000€.Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 51 kuukautta.

  • Email: lainahakemus(at)lainaamo.fi
  • Puh: 075 756 86 01
  • Avoinna: -

Lainaamo Oy. Pursimiehenkatu 4 A. 00150 Helsinki

» Täytä hakemus ja katso yksilöllinen lainatarjouksesi – tämä ei vielä sido sinua mihinkään.