Lainojen yhdistäminen sekä kilpailuttaminen on kannattavaa ja tähän tarkoitukseen on HaeNyt lainapalvelu omiaan. Hae Nyt lainapalvelun kautta lainanhakijat sekä asiakkaat voivat kilpailuttaa vakuudettomat lainat aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.haenyt

Palvelu on tarkoitettu kaikille 20 vuotta täyttäneille, jotka hakevat lainaa netistä tai haluavat yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

HaeNyt lainapalvelun käyttö on asiakkaille täysin maksutonta eikä se velvoita asiakasta hyväksymään lainatarjouksia. Täytettyään ilmaisen lainahakemuksen HaeNyt.fi palvelun sivustolla, saa hakijat tai asiakas ensimmäiset lainatarjoukset useinmiten jo tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Henkilökohtaiset lainatarjoukset saapuvat asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin suoraan, jonka jälkeen asiakas voi valita itselleen sopivimman lainan, tai vaihtoehtoisesti olla hyväksymättä tarjouksia.

» Siirry täyttämään ilmainen lainahakemus tästä

HaeNyt.fi on Suomen kattavin lainanvälittäjä. Hae Nyt tekee yhteistyötä useiden eri luotonmyöntäjien, pankkien sekä muiden lainanvälityspalveluiden kanssa. Näin asiakkaat saavat varmasti kattavimman lainatarjonnan ulottuvilleen helposti ja nopeasti. Parhaimmillaan asiakas saa kilpailukykyisen lainatarjouksen yli 20 luotonmyöntäjältä!

Voit hakea HaeNyt.fi palvelun kautta lainaa 500 – 50 000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto
  • Yhdistelylaina
  • Yrityslaina

Lainasummat: 500 – 50 000€
Laina-aika: 1 – 15 Vuotta
Todellinen vuosikorko alk: 4,5%

Ketkä voivat hakea lainaa Hae Nyt palvelun kautta?

  • Kaikki vähintään 20- vuotta täyttäneet henkilöt joilla ei ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä.
Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %

  • Email: asiakaspalvelu(at)haenyt.fi
  • Puh: -
  • Avoinna: -

Holla Online Oy. Aleksanterinkatu 17 A. 15110 Lahti

» Hae / kilpailuta / yhdistä lainat tästä