FiksuLaina on täysin kotimainen lainapalvelu, jonka avulla asiakkaat voivat kilpailuttaa lainat täysin maksutta. Täytä vain yksi ilmainen lainahakemus verkossa ja tavoitat jopa 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Asiakkaat voivat hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa. 100% kotimainen ja luotettava palvelu varmistaa sen, että löydät juuri sinulle sopivimman lainavaihtoehdon. Hakemuksen tehtyäsi eri rahoituslaitokset kilpailutetaan, ja voit nähdä ensimmäiset tarjoukset jopa alle minuutissa. Voit itse valita juuri sinulle parhaimman vaihtoehdon.fiksulaina

Voit säästää myös selvää rahaa yhdistämällä lainat kuten; pienlainat, luottokorttimaksut ja pienet kulutusluotot yhdeksi isommaksi lainaksi Fiksulainan avulla.

» Hae lainaa tästä – Täytä ilmainen lainahakemus

Voit hakea Fiksulaina lainapalvelun kautta lainaa 100 – 60 000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto
  • Yhdistelylaina

Lainasummat: 100 – 60 000€
Laina-aika: 1 – 15 vuotta
Lainakorko alk: 4,19%

Perusedellytykset lainan saannille Fiksulaina palvelun kautta:

  • FiksuLaina.fi palvelusta voi hakea lainaa kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset joilla on puhtaat luottotiedot. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat käyttää maksutonta FiksuLaina.fi palvelua. Lainan hakijalla on oltava käytössä oma pankkitili ja puhelinliittymä.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

  • Email: asiakaspalvelu(at)fiksulaina.fi
  • Puh: -
  • Avoinna: -

WebCube Oy. PL 13. 63301 Alavus

» Täytä ilmainen lainahakemus tästä