Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa mahdollisuuden nopeaan, joustavaan ja vakuudettomaan rahoitukseen. Luotettavana luotonantajana Ferratum pitää huolta asiakkaistaan ja näin ollen heidän toimintansa perustuu vastuulliseen ja hyvään luotonantotapaan. FerratumFinland Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.ferratum

Ferratumin tarjoama Joustava-luottotili toimii perinteisen luottokortin tapaan, josta asiakas voi tehdä haluamiaan nostoja 2000 euron asti ja takaisinmaksettu osuus on uudelleen käytettävissä aina tarpeen tullessa. Joustavassa ei ole tilinhoitomaksuja tai muita piilokuluja. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston nostokuluitta ja 30 päivää korkovapaata.

Suurempiin hankintoihin soveltuu Prime laina

Tarvitseeko autosi huoltoa vai onko vaihto edessä? Ovatko remonttikulut suuremmat kuin olit osannut etukäteen varautua? Ferratum tarjoaa asiakkaille rahoitusapua näihin tai muihin suurempiin kuluihin Prime-lainan avulla. Prime-laina kattaa rahoituksen monenlaiseen tarpeeseen!

Ferratum Prime-laina on vaivaton laina suurempiin hankintoihin. Se on suurudeltaan 3000€ – 20 000€ vakuudeton määräaikainen kertalaina, minkä avulla asiakas voi hoittaa rahoituksen kuntoon nopeasti ja vaivattomasti. Lainan avulla asiakas pystyy varautumaan tuleviin menoihin valitsemalla haluamansa lainasumman. Myös laina-aika on asiakkaan päätettävissä.
» Hae Ferratumin Joustava-luottoa jo tänään

Rahat tilille nopeasti

Lainat maksetaan Ferratumin toimesta muutamassa minuutissa lainan hyväksymisen jälkeen Nordean, Danske Bankin, OP-Pohjolan, Aktian, Säästöpankin, ja POP pankin sekä Handelsbankenin tileille. Ålandsbankenin tileille rahansiirrot kestävät 1-2 pankkipäivää lainan hyväksymisestä.

Nostot siirtyvät S-pankin asiakkaiden tileille saman päivän aikana, kun nosto on tehty ennen klo 14. Pyhäpäivinä, viikonloppuisin ja pankkipäivinä klo 14 jälkeen tehdyt nostot siirtyvät vasta seuraavana pankkipäivänä.

Kun haet Ferratum-lainaa ensimmäistä kertaa, rahat maksetaan tilille klo 07-23 välisenä aikana. Joustava-luoton nykyiset asiakkaat voivat tehdä nostoja luotolta 24 tuntia vuorokaudessa.

Voit hakea Ferratum palvelun kautta lainaa 1 – 2000€

Palvelun lainatuotteet

  • Joustoluotto
  • Kulutusluotto
  • Pienlaina
  • Pikalaina

Lainasummat: 1 – 2000€
Laina-aika: 3 – 54 kk
Nimellinen vuosikorko: 103,42%

Ketkä voivat hakea lainaa Ferratumilta?:

  • Ferratumin Joustava-lainaa voi hakea jokainen 21 vuotta täyttänyt luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Prime-lainaa hakeakseen asiakkaan tulee olla 25-vuotta täyttänyt. Kaikilla hakijoilla tulee olla oma sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä. Lainanhakua varten tarvitaan myös verkkopankkitunnukset. Pankkitilin tulee olla henkilökohtainen.
Ferratum Joustava on 2000€ jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana. Hinnasto: Nostopalkkio 7,5%, nimellinen vuosikorko 103,42%. 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01€ mikäli asiakas nostaa kerralla 2000€ ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa 294,50 € erissä

  • Email: asiakaspalvelu(at)ferratum.fi
  • Puh: 0800 166 308
  • Asiakaspalvelu palvelee 24h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Ferratum Finland Oy. Ratamestarinkatu 11 A. 00520 Helsinki

» Hae lainaa Ferratumilta