Everyday on joustoluotto, joka tarjoaa asiakkaalle heti vapaaseen käyttöön 2000€:n luottorajan, ilman kiinteää vuosimaksua tai muitakaan piilokuluja. Asiakas voi nostaa rahaa tilille tarvitseman summan luottorajan puitteissa joko kerralla tai pienemmissä osissa.

everydayEveryday luottosopimuksen tekeminen on ilmaista jossa asiakas maksaa ainoastaan Everyday joustoluoton käytöstä. Everyday on joustava vaihtoehto luottokortille ja kulutusluotolle, ja lisäksi se on helppo käyttää missä vain, tarvitset vain oman matkapuhelimen tai pääsyn nettiin.

» Siirry Everydayn sivustolle

Voit hakea Everyday palvelun kautta lainaa 20 – 2000€

Palvelun lainatuotteet

  • Joustoluotto
  • Tililuotto

Lainasummat: 20 – 2000€
Laina-aika: Jatkuva tililuotto, ei varsinaista määriteltyä takaisinmaksuaikaa
Vuosikorko: 92,04%

Ketkä voivat saada lainaa Everydaylta?

  • Laina voidaan myöntää 21-75 vuotiaille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Everydayn mobiilisovellus – Nosta rahaa missä ja milloin vain

Pääset käyttämään Everydayn joustoluottoa nopeasti ja vaivattomasti mikäli lataat puhelimeesi Everydayn mobiilisovelluksen. Helppokäyttöisen sovelluksen avulla pääset nostamaan rahaa tilillesi missä ja milloin vain. Tämän lisäksi voit hallita asiakastietoja sekä tarkastella laskutus ja tilitapahtumatietoja. Sovellus on ladattavissa Apple- ja Android -puhelimilla ja -tableteille.

2000€ lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 92,04% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 1130,61€ mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla, käyttää minimilyhennystä ja maksaa luoton kokonaisuudessaan takaisin 12kk kuluttua

  • Email: asiakaspalvelu(at)everyday.fi
  • Puh: 020 741 2030
  • Avoinna: Joka päivä klo 8-22

OPR-Finance Oy. Lautatarhankatu 8 B. 00580 Helsinki

» Hae tästä 2000€:n luottoraja vapaaseen käyttöösi