Ege on yksityinen, lainaa ilman vakuuksia myöntävä lainayritys joka on osa isompaa yritysryhmää. He ovat olleet alalla jo useita vuosia, käytännössä koko pikalaina-alan nykyisessä muodossa olemassa olon. Suomen markkinoille he tulivat vuoden 2009 alussa, tarkoituksena tuoda osaaminen ulkomailta Suomeen. Egen tarjoma laina sopii jokaiselle vähintään 20-70 vuotiaalle, luottokelpoiselle ja hyvin raha-asiansa hoitaneelle henkilölle. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, mutta Ege edellyttää, että asiakkailla on säännöllisiä tuloja.

egeLainahakemuksen Egelle voi lähettää nettihakemuksella kirjautumalla turvallisesti pankkitunnuksilla Egen järjestelmään. Hakemuksessa asiakkaalta kysytään omaan talouteen liittyviä kysmyksiä. Nämä asiat vaikuttavat luottopäätökseen.

Rahat siirretään asiakkaan tilille lainahakemuksen hyväksymisen ja myönteisen päätöksen jälkeen 2 työpäivän kuluessa. Tarvittaessa asiakas voi tilata Ekspress-palvelun Egen itsepalvelussa tai tekstiviestillä, niin rahat siirretään asikkaan tilille viimeistään 30 min. kuluessa. Lainan takaisinmaksua varten asiakas saa maksutaulukon sähköpostitse ja se on nähtävillä myös Egen itsepalvelussa.

» Siirry Egen sivustolle

Voit hakea Ege palvelun kautta lainaa 100 – 2800€

Palvelun lainatuotteet

  • Pikavippi
  • Luottolimiitti

Lainasummat: 100 – 2800€
Laina-aika: 2-12 kk
Vuosikorko alk: 49,87%

Ketkä voivat saada Ege lainan?

  • Ege-lainan voi saada vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, tai Suomessa vaiktuisesti asuva henkilö, jolla ei ole luottohäiriömerkintää ja on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Luotonantaja tarkistaa lainanhakijan luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä tai muusta luottotietojärjestelmästä sekä lainanhakijan henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. Luotonantaja tekee myös tarvittavat muut tarkistukset, jonka jälkeen luottopäätös toimitetaan lainanhakijalle tekstiviestinä.
500€ lainahakemus 6 kuukaudeksi 50% vuosikorolla on kuukausittainen lyhennys 93,80€, takaisinmaksettava summa yht. 562,80.

  • Email: info(at)ege.fi
  • Puh: 0600-15858 (1,20 €/min)
  • Avoinna: Ma-Pe klo 09 - 17. La-Su Suljettu

Ege Finance OY. Bulevardi 21, 00180 HELSINKI

» Hae Ege.fi lainaa tästä