Autoluotto on palvelu niille, jotka haluavat vakuudetonta autolainaa netistä. Asiakkaiden hakemukset käsitellään välittömästi ja asiakas voi saada lainarahat omalle tilille parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen, joten sieltä voidaan hakea rohkeasti lainaa. Autoluotto.fin kautta hakiessasi asiakkaat säästävät huomattavasti koroissa, sillä he kilpailuttavat kaiken suuruiset lainat asiakkaiden puolesta ja tarjoaa hakijalle aina edullisinta laina vaihtoehtoa.autoluotto

Vakuudeton autolaina on helppo vaihtoehto, mikäli asiakas haluaa päätöksen pikaisesti ja tehdä autokaupat nopeasti. Autoluotto.fi on myös autoliikkeistä täysin riippumaton vaihtoehto, joten et sitoudu myyjäliikkeen osalta mihinkään.

Tällä hetkellä voit hakea Autoluoton kautta pienempää lainaa 100 eurosta aina 3000 euroon saakka. Suurempia autoluottoja voi hakea aina 60 000 euroon saakka, mutta yli 10 000 euron lainahakemuksiin kannattaa lisätä yhteishakija. Asiakas tai lainanhakija voit käyttää lainan myös muuhun kuin auton hankintaan tai korjaukseen. Asiakkaat saavat lainahakemukseen heti useita lainatarjouksia ja asikas voi päättää itse, hyväksytkö niistä jonkin.

» Täytä ilmainen hakemus ja hae lainaa

Voit hakea AutoLuotto palvelun kautta lainaa 100 – 60 000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto

Lainasummat: 100 – 60 000€
Laina-aika: 1 – 15 vuotta
Lainakorko alk: 4,99%

Kuka voi hakea lainaa AutoLuoton kautta?

  • Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilöturvatunnus.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

  • Email: asiakaspalvelu(at)autoluotto.fi
  • Puh: -
  • Avoinna: -

LVS Brokers Oy. Fredrikinkatu 34 B. 00101 Helsinki

» Aloita lainahakemus tästä