Uudet ideat ja unelmat tarvitsevat usein rahoitusta. Amyrahoitus voi auttaa asiakkaita löytämään juuri sen oikean lainan omiin tarpeisiin.mony

Riippumatta siitä, kuinka paljon asiakas tarvitsee lainaa, Amyrahoitus löytää juuri sopivan lainan, joka sopii asiakkaan kuluihin ja taloudelliseen tilanteeseen.

Amyrahoitus lähettää asiakkaan lainahakemuksen monille eri pankeille, joista jokainen niistä lähettää sitoutumattoman lainatarjouksen, josta voit vapaasti kieltäytyä tai hyväksyä sopivan tarjouksen. Uuden Amyrahoitus lainapalvelun kautta asiakkaat voivat siis nopeasti verrata lainatarjouksia ilmaiseksi. Valitse sopivin lainatarjous ja rahat voivat saapua hakijan tilille jopa samana päivänä.

Amyrahoitus auttaa myös yhdistämään kalliit pikavipit yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Täytä vain yksi hakemus ja tavoitat yli 20 pankkia – saat lainatarjouksia välittömästi.

» Täytä ilmainen hakemus ja hae lainaa

Voit hakea AmyRahoitus palvelun kautta lainaa 2000 – 60 000€

Palvelun lainatuotteet

  • Kulutusluotto

Lainasummat: 2000 – 60 000€
Laina-aika: 1 – 15 vuotta
Lainakorko alk: 4,99%

Perusedellytykset lainan saannille AmyRahoituksen kautta:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

  • Email: hello(at)amyfinance.com
  • Puh: -
  • Avoinna: -

-

» Aloita lainahakemus tästä